18,212,025 BTC

Джош Рейджър-Повече няма да можем да си позволим цял Биткойн

Източник: CryptoDnes |
Биткойн цена

Биткойн води сериозна борба от 2018г. насам и изглежда, че тя няма да приключи скоро. Въпреки това, много експерти, инвеститори и анализатори прогнозират, че активът има светло бъдеще.

 

Междувременно, инвеститорът Джош Рейджър отново говори за бъдещето на криптовалутата. В публикация в профила си в Twitter той заяви, че настоящата цена може да е последната възможност за инвеститори, които възнамеряват да правят покупки, преди цената да стане твърде висока.

 

Според Джош, Биткойнът ще стане недостъпен за повечето хора до 2021г., тъй като цената ще се покачи много от тази година нататък. Той добави, че

 

глобалният доход на домакинство е спорен; независимо от това, спекулативната стойност на Биткойна би могла да бъде недостъпна за повечето.


Китайският инвеститор и Биткойн милиардер Джао Донг наскоро каза, че криптовалутата ще достигне 50 000 щатски долара до 2021г. и подобно на Джош заяви, че сега е подходящият момент да се купува преди цената да започне да се покачва до 2020г. Той също така прогнозира, че Биткойнът ще започне да поскъпва през 2019г., но значителният ръст ще бъде наблюдаван до 2020г. преди големия бум през 2021г.

Прогнозите може да идват в резултат на неотдавнашния интерес към криптовалутите от страна на институционални инвеститори като американските пенсионни фондове, които наскоро инвестираха в криптофонд в САЩ. Неотдавнашното пускане на JPM Coin от банковия гигант JP Morgan също доказва, че институциите навлизат в криптоиндустрията и инвеститорите ги чака светло бъдеще.

Докато изгледите за бъдещето са положителни, Биткойнът в момента се търгува малко над 3 800 щатски долара. Въпреки че целият пазар започна да нараства успоредно с Биткойна, имаше внезапен застой. Това може да е само забавяне, което да даде на потенциалните инвеститори повече време да вложат парите си, както казва Джош.

С толкова много последователни прогнози за скок в цената на Биткойна, ще бъде разумно за тези, които се интересуват от актива, да инвестират сега преди рязкото покачване да започне. Някои хора обаче чувстват по-голяма увереност да инвестират, когато цената вече е започнала да нараства.

Въпросът е кога точно ще започне бичият пазар, тъй като цялата крипто общност го очаква с нетърпение.

 

Станете част от бъдещето и купете Биткойн на изключително изгодни цени бързо и лесно на xchange.bg. Вече можете да търгувате и Етериум, Лайткойн, Биткойн кеш и Рипъл

 

Статията е публикувана на сайта CryptoDnes.