18,212,025 BTC

Търгувай с криптовалути в големи размери с xChange.bg (OTC)

Добре дошли в света на извънборсовата търговия с криптовалути OTC

Уважаеми клиенти,

 

С радост Ви съобщаваме, че xChange.bg встъпи в партньорство с няколко водещи международни компании в сферата на извънборсовата търговия с Биткойн и други криптовалути.

 

Всеки от Вас, който желае да търгува Биткойн или други криптовалути с еквивалент на минимум 200 000 лева и максимум 10 милиона лева, може да се свърже с нас на познатия мейл адрес - [email protected], за да получи повече информация и да направи инвестицията на живота си.

 

Ето и малко повече детайли какво представлява т.нар. извънборсова търговия:

 

Извънборсовата търговия (over-the-counter – OTC) на криптовалути се извършва извън дигиталните борси и е предпочитана и подходяща от хора, търгуващи с големи количества.

 

Защо хората избират извънборсовата търговия вместо транзакции на редовна борса?

 

Има няколко причини, поради които търговците на големи криптоколичества биха предпочели извънборсови сделки:

  • По-добри цени. Традиционният пазар на криптовалути все още се развива и невинаги борсите разполагат с достатъчна ликвидност за обработка на големи сделки. В резултат на това правенето на голяма поръчка чрез традиционна борса би могло да задвижи цената на криптовалутата в неблагоприятна посока преди поръчката да бъде завършена - това явление е известно като слипидж (slippage). Вместо да бъдат изпълнени на една цена, големите поръчки могат да бъдат разпределени в няколко по-малки, като цената на всяка поръчка често се увеличава. Извънборсовата търговия позволява на търговците да си гарантират една цена за една поръчка за покупка;
  • Избягването на ниски лимити за търговия. Повечето традиционни борси определят максимално количество, с което потребителят може да търгува на ден, както и сумата, която може да бъде изтеглена от дадена сметка в рамките на 24 часа. Тези ограничения също могат да варират въз основа на фактори като използваните методи за транзакция, нивото на верификация на профила, както и от колко време потребителят търгува на платформата. В много случаи лимитите може да са недостатъчни, за да отговорят на нуждите на големите търговци;
  • По-бързо търгуване. В зависимост от наличната ликвидност, може да са нужни дни за завършването на големи сделки на традиционна борса. Извънборсовата търговия може да гарантира по-бързо време за обработка.

 

Ако:

  • Проявявате интерес към големи сделки;
  • Искате да избегнете слипидж и да търгувате на по-добра цена;
  • Желаете да работите с доверен посредник;
  • Търсите по-бързо завършване на големи сделки и по-бърз достъп до средствата Ви;
  • Подготвяте първично публично предлагане на дигитални монети (ICO) и искате да обмените криптодоходите си от проекта във фиатна валута.

 

Мястото за Вас е xChange.bg!

 

За по-малки поръчки за покупка и продажба на Биткойни до 30 000 лева, използвайте познатата система на xChange.bg!

 

Очакваме Ви!