18,212,025 BTC

Dogecoin кацна на xChange.bg!

Dogecoin DOGE xChange.bg

Скъпи клиенти,

 

Преди няколко дни ви попитахме кои криптовалути искате да видите на xChange.bg и една от тях вече е налична за търгуване на сайта ни, а именно най-обсъжданата в последно време - Dogecoin.

 

Характерно за Dogecoin е, че цената му се влияе силно от изказванията и туитовете на Илон Мъск по негов адрес.

 

През последните часове криптовалутата, която беше създадена като шега, отбеляза най-високата си стойност досега, след като само преди два дни, на 14 април, достигна важно ниво в ценовото си развитие - 10 доларови цента. В началото на януари Dogecoin струваше по-малко от един цент.

 

Вчера в характерния си стил Мъск отново пусна публикация в Twitter за Dogecoin и така още повече засили и без това интензивния интерес към криптовалутата. Туитът включва картина на испански художник от 1926 г., чието оригинално заглавие е Куче, лаещо към луната (‘Dog Barking at the Moon’), което Мъск перифразира на ‘Doge Barking at the Moon.’ В резултат на публикацията цената на криптовалутата наистина тръгна към луната“.

 

Ако желаете да бъдете част от истерията около Dogecoin, може да откриете на сайта ни, а другата седмица ще можете да търгувате и през xChange.bg app!

 

Очаквайте още нови попълнения в близко бъдеще!

 

С уважение, 

 

Екипът на xChange.bg

 

Данните в тази статия са само и единствено с информативна цел и не представляват съвет, препоръка или предложение за покупка или продажба на Dogecoin, която и да е друга криптовалута или финансов инструмент. "Глобал Ексчейндж" ООД не носи отговорност за загуби след използването на текущaта информация. Инвестирайте разумно и само суми, които може да си позволите да загубите.