18,212,025 BTC

Биткойн винаги работи за разлика от традиционните инструменти

Източник: за ZyCrypto от Stephen Brown |
Биткойнът винаги работи

Антъни Помплиано е един от най-големите поддръжници на Биткойна. Той никога не пропуска възможността да подчертае как криптовалутата и алтокойните могат да надминат сегашната система. Наскоро водещият на NFL Red Zone Андрю Сисилиано имаше проблеми с банкоматите в Лас Вегас, а Помплиано използва случая да се появи, за да направи още едно приятелско напомняне по темата.

 

През уикенда Помп ни напомня, че Уол Стрийт почива, но Биткойн борсите продължават да работят с пълна пара. Той също така никога не пропуска да ни информира, че за Биткойна няма празници. В Деня на президента той написа в Twitter: „Американските пазари за акции и облигации днес са затворени. Биткойн никога не затваря.

 

Упоритостта на Помплиано се вписва идеално в криптокултурата. Той дори използва чувство за хумор, за да разпространи славата на Биткойна:

 

Уол Стрийт е атакуван от технолози, чиито любими оръжия са математиката, софтуерът и мемовете.

 

Сега Goldman Sachs има 'гъвкав дрес код'.

Биткойнът няма дрескод

 

Моят Twitter акаунт беше спрял да работи.

Биткойнът никога не спира.

 

Докато някои от изказванията са по-забавни, отколкото сериозни, има много примери за провал на традиционната финансова система. Една илюстрация, която показва предупрежденията на Помплиано в по-сериозна светлина, беше сривът на мрежата на Visa миналото лято. Още през юни мрежата на Visa падна поради хардуерна повреда, което накара клиенти в цяла Европа да търсят алтернативни начини за заплащане на стоки и услуги. Картодържателите чакаха на опашка, докато пазаруваха без да имат възможността да платят. Прекъсването продължи с часове и парализира потребителските транзакции в континентален мащаб.

 

Децентрализираната система на Биткойна не би позволила подобно спиране на услугата според Антъни Помплиано и останалите най-големи защитници на блокчейн технологията. Помп и останалите привърженици на криптовалутата ще продължат неуморно да повтарят тази гледна точка, докато не бъде постигнато масово приемане.

 

Стани част от бъдещето и купи Биткойн бързо и лесно на xChange.bgВече може да търгуваш и Етериум, Лайткойн, Биткойн Kеш и Рипъл.

 

Регистрирай профила си на xChange.bg тук.

 

Статията е преведена и адаптирана от ZyCrypto.