18,212,025 BTC

Най-добрата Биткойн цена в България на xChange.bg

Биткойн монета най добри цени xChange.bg

 

„Биткойн ще направи същото с банките, каквото имейлът направи с пощенските служби.“

- Рик Фалквиндж, Партиен Лидер в Швеция

 

Ние и нашите клиентите сме част от едно общество, което вярва в потенциала на Биткойн - да промени закостенялата и работеща против интереса на потребителя финансова система. За краткия период, в който Биткойн съществува, криптовалутата успя да пренесе бъдещето в настоящето. Едно бъдеще, в което всички ние сме свободни и имаме силата да определяме правилата. Предстои ни дълъг път, но вярваме в правилната посока, която сме поели и че заедно можем да разкрием огромния потенциал на дигиталните валути.

 

ЗАТОВА НИЕ СМЕ БЕЗКОМПРОМИСНИ В НАШАТА МИСИЯ – ДА НАПРАВИМ БИТКОЙН ДОСТЪПЕН ЗА ВСИЧКИ - КАЧЕСТВЕНО, БЪРЗО, УДОБНО И СИГУРНО!

 

Качество и достъпност

 

Работим във Ваш интерес. Поради тази причина отделихме месеци, за да разработим усъвършенстван софтуер за пращане и получаване на биткойни, който гарантира най-тесния спред на българския пазар. Технологията осигурява на клиентите ни предимството да купуват по-евтино и да продават по-скъпо и ни позволява да не удържаме такса по транзакциите.

 

Бързина

 

В същото време разбираме, че цената не е единственият фактор, който може да ни отличи. Ние ценим времето на клиентите ни, затова всичките ни процеси по разплащанията са напълно автоматизирани, свеждайки периода за изпълнение на една транзакция до минимум.

 

Удобство

 

Услугите ни са удобни и лесни за ползване. Погрижили сме се на Ваше разположение да има широк избор от методи за разплащане и за още по-голямо удобство - не изискваме допълнителна верификация за транзакции до 30хил. лева.

 

Сигурност

 

Нашият приоритет е Вашата сигурност. Екипът ни  работи усърдно по усъвършенстването на създадената вече сигурна и надеждна система за осъществяване на транзакции. Използваме SSL криптиране при пренос на данни, Cloudflare протекция против DDOS и др. атаки, както и криптиран Source Code и база данни, с цел Вашите лични данни и транзакции да не престават да бъдат напълно защитени.

 

Ние от xChange.bg осигуряваме най-лесния начин за Вас да станете част от бъдещето, като Ви предлагаме най-добрите цени на Биткойн на българския пазар – което доказва нашата готовност да доставим най-високо качество на услугата без да правим компромис с клиентите ни!