18,212,025 BTC

Вземи 2.49% кешбек за всяка твоя изпълнена поръчка на 3-ти март!

Освободи финансите си - вземи Биткойн с xChange.bg

Скъпи клиенти,

 

Отбелязваме 143 години от Освобождението на България. По случай честването на празника, само от 00.00 ч. до 23.59 ч. на 03.03.21 г. всеки клиент, който е направил и изпълнил поръчка за покупка или продажба на Биткойн или някоя от другите криптовалути, които поддържаме на xChange.bg, получава 2.49% кешбек под формата на бонус точки

 

Припомняме, че тъй като 3-ти март е официален почивен ден и банките не работят, плащанията по поръчките за покупка по банков път, ще бъдат получавани на 04.03.21 г.  и съответно не влизат в промоционалния период. Продажбите по банков път от друга страна ще се обработват нормално, като сумата ще я получите на следващия ден (04.03.21 г.). Поръчките за покупка и продажба през Cashterminal, ePay, EasyPay и дигиталните портфейли phyre, A1 Wallet и Pay by VIVACOM, направени през празничния ден, ще се изпълняват стандартно. За да участвате в кампанията, се уверете, че поръчката Ви е създадена и завършена в периода от 00.00 ч. до 23.59 ч. на 03.03.21 г.

 

Не забравяйте да си изтеглите и едно от приложенията ни за iOS или Android и вземете автоматично 250 бонус точки (= 25 лева бонус), които може да използвате, за да си вземете Биткойн или друга криптовалута. Съвсем скоро ще може да следите и управлявате бонус точките си и от приложението!

 

Благодарим ви, че ни избирате и ни се доверявате!

 

С уважение,

Екипът на xChange.bg

 

Пълни условия на бонус програмата

 

Често задавани въпроси относно бонус програмата

 

Как печелим бонус точки за покупка и продажба на Биткойн и други криптовалути

 

Повече информация за мобилното приложение на xChange.bg за най-лесната и бърза търговия на Биткойн