18,212,025 BTC

Тандемът Ripple-Apple може да увеличи значително стойността на XRP

Източник: за The Oofy от Aamir Kapoor |
Партньорствo на Ripple с Apple може да увеличи значително стойността на криптовалутата

Ripple последователно си партнира с няколко огромни корпорации. Някои от компаниите, заедно с които Ripple наскоро започна да работи, включват Banco Santander и OnePayFX. Въпреки това, най-важното съобщение, което повечето притежатели на криптовалутата очакват с нетърпение, е партньорство с Apple.

 

Ако наистина Ripple се използва от Apple, стойността на криптовалутата ще се увеличи значително. През последните 4 до 5 месеца Ripple е в застой. Има сериозна отрицателна възвръщаемост, като се вземе под внимание тласъка, който криптовалутата преживя през декември миналата година. В резултат на това, хората, които са инвестирали в Ripple на по-висока цена, не могат да извлекат големи дивиденти.

 

От друга страна, Apple е най-високо оценената технологична компания в света. Именно затова партньорство на Ripple с Apple със сигурност ще повиши оценката на Ripple. В допълнение, такова обвързване ще увеличи и ликвидността в криптовалутата. Това ще означава, че ще бъде по-лесно и за притежателите на Ripple да осребрят своите авоари, което ще засили доверието в криптовалутата. В същото време всяко подобно съдружие ще гарантира, че все повече инвеститори ще влагат пари в Ripple, и ще подсигури доверие в цялата криптоиндустрия. Това би било най-голямото партньорство от такъв тип. Освен това, Ripple като протокол ще гарантира, че Apple ще може да прехвърля пари навсякъде по света без никакви проблеми.

 

В допълнение, потребителите ще могат лесно да извършват транзакции с Ripple. Това от своя страна ще означава, че транзакциите в блокчейна на криптовалутата ще се увеличат значително. Освен това, протоколът ще бъде използван и от компанията, което ще гарантира, че като цяло стойността на Ripple ще отбележи сериозен ръст. Това е една от главните причини, поради които обявяването на такова партньорство е очаквано събитие за много хора.

 

В миналото Ripple си е партнирал с много различни компании. Ето защо протоколът е широко тестван и има голяма вероятност Apple също да го използва. Има и други криптовалути, които също се конкурират за такова обвързване, като Stellar например, но Ripple е много по-надежден в сравнение с тях, което означава, че е много вероятно Apple да се спре именнно на него. В допълнение към това, пазарната капитализация на Ripple е много по-висока в сравнение с други криптовалути. В резултат на това няма проблем и с ликвидността, която отново ще работи в полза на Ripple, когато става въпрос за съревнованието за обвързване с Apple.

 

Станете част от бъдещето и купете Биткойн на изключително изгодни цени бързо и лесно на xchange.bg. Вече можете да търгувате и Етериум, Лайткойн, Биткойн кеш и Рипъл

 

Статията е преведена и адаптирана от The Oofy.