18,212,025 BTC

Рожденият ден е наш, подаръкът е за теб!

xChange.bg рожден ден промоция по-добри курсове пести и печели

Уважаеми клиенти,

 

Празниците са, за да се споделят с близките хора, а този, който предстои за нас, е факт благодарение на вас и вашето доверие, затова е логично да го споделим именно с вас.

 

През май празнуваме нашия 4-ти рожден ден и тази година решихме да го отбележим на принципа на Мечо Пух - “колкото повече, толкова повече”.

 

Добавяме още една година към присъствието си на пазара, ето защо само един ден празник не стига - от 15:30 ч. днес, 11 май, до 23:59 ч. на 31 май 2021 г. включително ще можете да изпълнявате поръчки при 0.69% по-добри курсове*.

 

Напомняме и, че с всяка завършена поръчка за покупка или продажба получавате 0.30% от левовата стойност като кешбек** под формата на бонус точки, които после може да използвате за закупуването на Биткойн, Етериум, Лайткойн, Биткойн Кеш, Чейнлинк, Dogecoin, UNI, USDT и USDC, които предлагаме на сайта и в xChange.bg app.

 

*Отстъпката важи за всички поръчки, както за покупка и продажба с лева, така и за обмяната на една криптовалута в друга, направени и изпълнени в посочения по-горе период.

**Кешбек бонусът се трупа само от покупки и продажби с лева!

 

Благодарим ви, че работите с нас, споделяте обратната си връзка и ни давате идеи как да се развиваме!

 

Пожелаваме си още много по 4 години, а на вас - приятно търгуване!

 

С уважение и благодарности,

 

Екипът на xChange.bg