18,212,025 BTC

Заложи Биткойн за края на осми сезон на „Игра на тронове“

Източник: за Bitcoinist от OSATO AVAN-NOMAYO |
Биткойн залози Игра на тронове финал

Платформата FreeBitco.in стартира система за залагания за „Игра на тронове“, която ще раздаде награди в Биткойни на победителите.

 

FreeBitco.in стартира нова функция за залагане на своя уебсайт и в нея вече фигурират няколко събития. Едно от тези събития се основава на хитовия сериал на HBO „Игра на тронове“.

 

Потребителите на платформата имат възможност да предскажат кой ще седне на Железния трон на Вестерос в края на осмия и последния сезон на шоуто, който се излъчва в момента.

 

Залаганията за „Игра на тронове“ използват система с претеглени във времето коефициенти, което означава, че наградите намаляват с напредването на времето. Тази функция също така насърчава ранното поставяне на залози.

 

Потребителите, които поставят залози по-рано, ще получат по-голям дял от крайния награден фонд, който нараства с всеки залог.

 

Засега залозите в полза на Джон Сноу за спечелване на Железния трон и владението на Седемте кралства водят с около 45% от поставените залози. Тирион Ланистър, Денерис Таргариен и Бран Старк са сред останалите посочени фаворити.

 

Откъс от уебсайта, който обяснява правилата на играта, гласи:

 

В случай, че няма победител, или някой друг освен изброените седне на Железния трон, опцията „Неизвестен“ ще спечели залога. Ако повече от едно лице споделя Железния трон, наградният фонд ще бъде разпределен поравно между потребителите, които са заложили на печелившите резултати.“

 

Към момента на публикуването на статията „Неизвестен” е вторият най-популярен избор, като държи 20% от всички залози. Общият награден фонд вече е надминал прага от 1.5 Биткойна, като коефициентът е малко над 73x.

 

Освен „Игра на тронове“, платформата стартира и други инициативи за залагания за събития като УЕФА Шампионска лига, ICC Световна купа по крикет 2019 и цената на Биткойна в края на годината.

 

Всеки фонд използва същата система с претеглени във времето коефициенти, като ранните залози имат шанс да спечелят по-голямо количество Биткойн. Фондът на Шампионска лига е най-популярен и има лека преднина пред този на „Игра на тронове“.

 

Платформата, която според слуховете има около 18.7 милиона регистрирани потребители, изглежда създава креативни начини да накара хората да поставят залози със своите Биткойни.

 

Стани част от бъдещето и купи Биткойн бързо и лесно на xChange.bgВече може да търгуваш и Етериум, Лайткойн, Биткойн Kеш и Рипъл.

 

Регистрирай профила си на xChange.bg тук.

 

Статията е преведена и адаптирана от Bitcoinist.