18,212,025 BTC

Защо да избера XCHANGE.BG?

Можете да купувате с лева Биткойн, Етериум, Биткойн Кеш, Лайткойн и USDC, да продавате някоя от петте криптовалутите, а в замяна да получите лева, или да правите крипто-крипто обмен на Етериум, Биткойн Кеш, Лайткойн и USDC в Биткойн и обратно. Освен това, много лесно може да пратите пари на Ваши близки в България, като избегнете високите такси за международни трансфери. Просто при продажба на Ваши крипто активи, посочете данните на човека, на когото искате да изпратите пари. Също така можете да купите крипто с лева и да го изпратите на когото искате по света, а те да ги ползват или обменят на местна крипто ексчейндж платформа в желаната от тях валута.
Работим във Ваш интерес, като се стремим да предлагаме най-тесните спредове на българския пазар. Усъвършенстваната технология, която ползваме, осигурява на клиентите ни предимството да купуват по-евтино и да продават по-скъпо. Освен това, ползвате услугите ни бързо и удобно. Имате на разположение широк избор от методи за разплащане, като не изискваме допълнителна верификация за транзакции до 30 000 лв.
Не правим компромис с качеството и с клиентите си. Софтуерът за изпращане и получаване на криптовалути е изцяло разработен от нас, гарантирайки най-добри цени на българския пазар, както и пълна автоматизация на процесите по разплащания. Също така, предлагаме сигурна и надеждна система, използвайки SSL криптиране при пренос на данни, Cloudflare протекция против DDOS и др. атаки, както и криптирани Source Code и база данни.
При първата извършена от Вас транзакция ще получите на посочения имейл за връзка парола, чрез която ще имате достъп до профила си и до Вашата активност. Съветваме Ви да промените получената парола за по-голяма сигурност.