18,212,025 BTC

Защо да избера XCHANGE.BG?

Можете да купувате с лева Биткойн, Етериум, Биткойн Кеш, Лайткойн и USDC, да продавате някоя от петте криптовалутите, а в замяна да получите лева, или да правите крипто-крипто обмен на Етериум, Биткойн Кеш, Лайткойн и USDC в Биткойн и обратно. Освен това, много лесно може да пратите пари на Ваши близки в България, като избегнете високите такси за международни трансфери. Просто при продажба на Ваши крипто активи, посочете данните на човека, на когото искате да изпратите пари. Също така можете да купите крипто с лева и да го изпратите на когото искате по света, а те да ги ползват или обменят на местна крипто ексчейндж платформа в желаната от тях валута.
От регистрацията на профил до обработването на поръчки за покупка, продажба и обмяна на криптовалута, нашата платформа предлага изцяло автоматизирано решение и най-широкия избор от методи за разплащане в България. Верификацията е задължителна, ако желаете да купувате и продавате една от поддържаните криптовалути с лева, но процедурата е изключително лесна и бърза. Обмяната на една криптовалута в друга обаче не изисква да минавате през този процес. Търговията през верифициран профил Ви дава правото да участвате в иновативната ни бонус програма.
Не правим компромис с качеството и с клиентите си. Софтуерът за изпращане и получаване на криптовалути е изцяло разработен от нас, гарантирайки най-добри цени на българския пазар, както и пълна автоматизация на процесите по разплащания. Също така, предлагаме сигурна и надеждна система, използвайки SSL криптиране при пренос на данни, Cloudflare протекция против DDOS и др. атаки, както и криптирани Source Code и база данни.
При първата извършена от Вас транзакция ще получите на посочения имейл за връзка парола, чрез която ще имате достъп до профила си и до Вашата активност. Съветваме Ви да промените получената парола за по-голяма сигурност.