18,212,025 BTC

Как да купя USDT?

USDT е стабилна монета, която отразява цената на щатския долар, издадена от базираната в Хонг Конг компания Tether. Обвързването на токена към щатския долар се постига чрез поддържане на сума в долари в резерв, равна на броя на USDT в обращение. Заявената цел на USDT е да комбинира неограничения характер на криптовалутите - които могат да бъдат изпращани между потребители без доверен посредник (трета страна) - и стабилната стойност на щатския долар.

 

 

1. Влез в акаунта си или си създай профил, ако все още нямаш такъв. Натисни един от бутоните Купи – в профила, в главното меню или на началната ни страница. Ако използваш xChange.bg приложението, натисни бутона Купи на началния екран.

 

2. Избери USDT.

 

3. Избери начин на плащане. xChange.bg поддържа най-широката гама от платежни методи в България - банков път, EasyPay/bPay, Cashterminal, дигителен портфейл (phyre, A1 wallet, Pay by VIVACOM). Ще откриеш повече информация за таксите и времето за обработка при различните методи в секцията ни с Често Задавани Въпроси.

 

4. Въведи количеството USDT или сумата, за която искаш да купиш. Системата ни автоматично изчислява другото поле спрямо посочения платежен метод. Сумата, която посочиш или която бъде изчислена, е крайна и няма допълнителни такси.

 

5. Попълни уолет адреса, на който искаш да изпратим закупената криптовалута. Никога не вписвай ръчно адреса, винаги го копирай и го сверявай с адреса, който виждаш в портфейла си! Имаш възможност да запазваш в профила си често използвани адреси, които директно да избираш при нова поръчка за покупка.

 

6. Съгласи се с условията за ползване и политиката за поверителност и завърши поръчката, като натиснеш бутона Купи.

 

7. На нов екран, както и по имейл, ще получиш пълни инструкции за плащането в зависимост от избрания платежен метод.

 

8. Времето за обработване на поръчката ти зависи от избрания платежен метод. Веднага щом плащането постъпи при нас, ще обработим поръчката по актуалния курс към момента, а статусът ще се смени на “Обработва се”. След няколко минути системата ни ще изпрати закупената криптовалута и поръчката ти ще се завърши автоматично.

 

Купи USDT бързо, лесно и сигурно на xChange.bg чрез най-разнообразния набор от платежни методи. Отнема само няколко минути!

 

Нещо те затруднява? Нашият приятелски екип от експерти е насреща, за да ти помогне, ако имаш въпроси. Не се колебай да ни пишеш на [email protected]


Развиваме се динамично. Ако искаш винаги да си в крак с новостите при нас, последвай ни във Facebook.