18,212,025 BTC

Как да обменя Биткойн Кеш в Биткойн?

Имаш Биткойн Кеш и искаш да получиш Биткойн? Или искаш да обмениш криптовалутата, създадена от Сатоши Накамото, за тази, възникнала като форк на Биткойна? Виж как във видеото по-долу:

 

 

1. Натисни бутона Смени крипто в горното меню или кликни тукЗа да обмениш Биткойн Кеш в Биткойн, не е нужно да имаш профил, но ако вече имаш регистрация в xChange.bg, влез в акаунта си или ако желаеш, си създай профил предварително. За да обменяш през xChange.bg приложението, е необходимо да имаш създаден профил.

 

2. Избери желаната двойка Биткойн Кеш - Биткойн.

 

3. Чрез бутона Размени може лесно да промениш коя криптовалута купуваш и коя продаваш.

 

4. Въведи количеството крипто, което искаш да изпратиш или това, което искаш да получиш. Системата ни автоматично изчислява другото поле.

 

5. Попълни уолет адреса, на който искаш да изпратим закупената криптовалута. Никога не вписвай ръчно адреса, винаги го копирай и го сверявай с адреса, който виждаш в портфейла си! Имаш възможност да запазиш в профила си често използвани адреси, които директно да избираш при нова поръчка за крипто-крипто обмен. Ако не си в акаунта си, въведи и имейл адреса си, на който да ти изпратим инструкции и информация за статуса на поръчката.

 

6. Съгласи се с условията за ползване и политиката за поверителност и завърши поръчката, като натиснеш бутона Смени.

 

7. На нов екран ще получиш QR код, който да сканираш и адрес, който може да копираш, за да ни изпратиш криптовалутата, която искаш да обмениш.

 

8. Веднага щом изпратиш една от двете криптовалути – Биткойн Кеш или Биткойнще обработим поръчката по актуалния курс, а статусът ще се смени на “Обработва се”. След като Биткойн транзакцията получи 2 потвърждения (ако продаваш Биткойн) или Биткойн Кеш транзакцията - 12 (ако продаваш Биткойн Кеш), ще изпратим заявената криптовалута и  поръчката ще бъде завършена автоматично.

 

Обмени Биткойн Кеш в Биткойн бързо, лесно и сигурно на xChange.bg. Отнема само няколко минути! 

 

Нещо ви затруднява? Нашият приятелски екип от експерти е насреща, за да ви помогне, ако имате въпроси. Не се колебайте да ни пишете на [email protected]


Развиваме се динамично. Ако искаш винаги да си в крак с новостите при нас, последвай ни във Facebook.