18,212,025 BTC

Как да продам USDC?

Искаш да продадеш USDC, стабилната монета, обвързана с долара в съотношение 1:1? Виж как във видеото по-долу:

 

 

1. Влез в акаунта си или си създай профил, ако все още нямаш. Натисни един от бутоните Продай – в профила, в главното меню или на началната ни страница. Ако използваш xChange.bg приложението, натисни бутона Купи на началния екран.

 

2. Избери USDC.

 

3. След това избери начина, по който желаеш да получиш сумата в лева. xChange.bg поддържа три метода за изплащане на сумата от продажбата на криптовалута - банков път, EasyPay и ePay. Ще откриеш повече информация за таксите и времето за обработка при различните методи в секцията ни с Често Задавани Въпроси.

 

4. Въведи количеството USDC или сумата, която искаш да получиш от продажбата. Системата ни автоматично изчислява другото поле спрямо посочения платежен метод. Сумата, която посочиш или която бъде изчислена, е крайна и не се удържат допълнителни такси.

 

5. Остава да попълниш данните за получаване на сумата спрямо избрания метод. Имаш възможност да запазиш в профила си често използвани банкови сметки, които директно да избираш при нова поръчка за продажба.

 

 6. Съгласи се с условията за ползване и политиката за поверителност и завърши поръчката, като натиснеш бутона Продай.

 

7. На нов екран ще получиш QR код, който да сканираш, и адрес, който може да копираш, за да ни изпратиш количеството USDC, което искаш да продадеш.

 

8. Веднага щом изпратиш количеството USDC, ще обработим поръчката по актуалния курс, а статусът ще се смени на “Обработва се”. След като USDC транзакцията получи 12 потвърждения, ще изплатим сумата по посочения от теб метод и поръчката ще бъде завършена автоматично.

 

Продай USDC бързо, лесно и сигурно на xChange.bg. Отнема само няколко минути!

 

Не притежаваш USDC, а искаш да имаш? Купи тук.

 

Нещо ви затруднява? Нашият приятелски екип от експерти е насреща, за да ви помогне, ако имате въпроси. Не се колебайте да ни пишете на [email protected]


Развиваме се динамично. Ако искаш винаги да си в крак с новостите при нас, последвай ни във Facebook.