18,212,025 BTC

Как да купя крипто?

Как да купя криптовалута с лева на xChange.bg?

Покупката на Биткойн, Етер, Лайткойн, Биткойнкеш, както и стейбълкойните USDT и USDC е бърза, лесна и изгодна!

 

Тук ще намерите подробна инструкция как да купите една от четирите криптовалути и два стейлбълкойна на xChange.bg.

1. Като за начало, влезте в акаунта си или си създайте профил, ако нямате. Натиснете един от бутоните Купи – в профила, в главното меню или на началната страница на xChange.bg. Или натиснете тук.

2. Изберете криптовалутата, която искате да закупите – Биткойн, Лайткойн, Етериум, Биткойн Кеш, USDT (Тетър) или USDC.

 d9f55319b4d9b6e8704214d56a8d8401.jpg

3. След това изберете начин на плащанеxChange.bg поддържа най-широката гама от платежни методи в България:

- Банков път - без допълнително оскъпяване, като може да наредите сумата директно по нашата сметка от вашето онлайн банкиране. Имайте предвид, че банковите преводи не са мигновени и се обработват по три пъти на ден в работни дни; 

- EasyPay/bPay - таксата е 3.6%, като може да платите или на каса на ИзиПей, или чрез вашата карта на банкомат чрез услугата bPay. Сумата е ограничена до 5000 лева на транзакция, а плащането ви се отразява веднага.

- Cashterminal – таксата е 1%, като това е най-ниската такса в България. На устройствата на Кештерминал се плаща директно с пари в брой, като ограничението е 5000 лева на транзакция и плащането ви се отразява веднага. 

- Дигителен портфейл (phyre, A1 wallet, Pay by VIVACOM) – няма допълнителна такса, а плащането се случва в рамките на няколко секунди чрез сканиране на QR код или директно препращане към Вашето приложение.

312499ba44d96fa4238b5c8ce812961d.jpg 

4. Въведете количеството криптовалута или сумата, за която искате да купите. Системата ни автоматично изчислява другото поле спрямо посочения платежен метод. Сумата, която посочите или която бъде изчислена е крайна и няма да дължите допълнителни такси.

 6a7d4ccf422b13aa2db40d076826bdcb.jpg

5. Остава да попълните уолет адреса, на който искате да изпратим закупената криптовалута. Никога не вписвайте ръчно адреса, винаги го копирайте и го сверявайте с адреса, който виждате в портфейла си!

 606e79e46799e56be85f0717ed7d0ac9.jpg

6. Съгласете се с условията за ползване и политиката за поверителност и завършете поръчката, като натиснете бутона Купи.

 3825de6b38011c8f72fdc54cd109ef4c.jpg

7. На нов екран ще получите пълни инструкции за плащането в зависимост от избрания платежен метод:

- Банков път - банковата ни сметка и основание за плащане;

- EasyPay/bPay – 10-цифрен код за плащане, който се различава от номера на поръчката ви.

- Cashterminal – номерът на поръчката ви, който трябва да използвате, за да заплатите. 

- Дигителен порфейл (phyre, A1 wallet, Pay by VIVACOM) – QR код, ако сте на компютър или ще Ви препратим директно към дигиталния ви портфейл за потвърждаване на плащането с PIN или пръстов отпечатък.

8. Веднага щом платите, ще обработим поръчката по актуалния курс, към момента на плащане, а статусът ще се смени на “Обработва се”. След няколко минути автоматично ще завършим и поръчката. Закупената криптовалута веднага ще бъде налична в портфейла ви!

 

Купете крипто бързо, лесно и сигурно на xChange.bg чрез най-разнообразния набор от платежни методи. Отнема само няколко минути!

 

Нещо ви затруднява? Нашият приятелски екип от експерти е насреща, за да ви помогне, ако имате въпроси. Не се колебайте да ни пишете на [email protected]

Развиваме се динамично. Ако искате винаги да сте в крак с новостите при нас ни последвайте във Фейсбук.