18,212,025 BTC

Как да верифицирам профила си?

Как да премина през процедурата за персонална верификация на xChange.bg?

 

Тук ще намерите подробна инструкция как да верифицирате профила си, за да можете да търгувате една от петте криптовалути и два стейлбълкойна на xChange.bg.

 

1. Влезте в профила си от своя телефон или компютър. Ще бъдете прехвърлени автоматично към страницата за верификация.

 

2. За да започнете верификацията, първо отбележете двете отметки в прозореца и натиснете бутона Напред.

 

c3ee1844ba53025de1b45baf2c00dc61.jpg

 

3. За да изпълните първата стъпка от процедурата, изберете вида на документа, с който ще се верифицирате. Най-добре е да използвате личната си карта. България е зададена по подразбиране като държава, от която е издаден документът, но при нужда може да я смените.

 

6538aa78b7f46b30b12da1aafcd20936.jpg

 

4. В първото квадратче качете снимка на предната страна на личната си карта, а във второто - на задната страна. Уверете се, че всички краища се виждат добре и че няма закрити части и информация. Ако нямате направени снимки на личната си карта, може да продължите верификацията с телефона си и да снимате документа в реално време, като натиснете бутона Продължи на телефона си.

 

bd6d82b62e99a5fee5d38300634036e0.jpg

 

5. След като сте качили снимките, натиснете бутона Напред, за да преминете към втората стъпка, а именно видео селфи.

 

6. Ако желаете да направите селфито чрез телефон, натиснете бутона Направи си видео селфи с телефона си и копирайте линка, за да го отворите през телефона си или сканирайте QR кода. Препоръчително е, ако сменяте устройството по време на верификацията, двете да бъдат свързани към един и същи Wi-Fi.

 

7. След отваряне на линка, ще видите лицето си. Натиснете Готов съм. Центрирайте лицето си и се приближете. Приближете се още малко и гледайте в камерата. Това е много важно! След няколко секунди селфито Ви ще се обработи. Ако сте изпълнили инструкциите правилно, ще видите екран със съобщение Успех.

 

8. Остава третата и последна стъпка от процедурата - попълването на въпросника. Може да продължите на телефона си или да се върнете на компютъра, който използвате. Ще бъдете препратени автоматично към последната стъпка, когато завършите селфито:

 

  • Попълнете държавата, населеното място и адреса, където живеете, а след това посочете всяко гражданство, което имате. Ако имате само едно, оставете другите полета празни;
  • Изберете статуса си на заетост, индустрията, в която сте били или сте заети, както и длъжността си;
  • Изберете от менюто произхода на средствата, които ще използвате за търгуване, и очаквания обем на покупките и продажбите на месечна база;
  • Отговорете на въпроса дали сте били обект на разследване, проверка или ревизия; потвърдете, че търгувате от свое име и за своя сметка и, че информацията, която сте въвели, е пълна, точна и вярна и натиснете бутона Напред.

 

9. Можете да проверите отново подадената информация и при необходимост да я редактирате. Ако всичко е наред, отново натиснете бутона Напред, за да завършите верификацията.

 

7b25e201642fc76ada86667aa9aea5e9.jpg

 

10. След няколко минути статусът на профила ви ще се обнови и ще получите имейл. Веднага щом сте одобрени, ще можете да започнете да купувате и продавате крипто.

 

Ако желаете, може да изгледате и видеото, което сме изготвили, за да визуализираме всички стъпки от процедурата.

 

Купете крипто бързо, лесно и сигурно на xChange.bg чрез най-разнообразния набор от платежни методи. Отнема само няколко минути!

 

Нещо ви затруднява? Нашият приятелски екип от експерти е насреща, за да ви помогне, ако имате въпроси. Не се колебайте да ни пишете на [email protected]

Развиваме се динамично. Ако искате винаги да сте в крак с новостите при нас ни последвайте във Фейсбук.