18,212,025 BTC

Биткойн - Tехнически Aнализ - 22 август 2018 - Крайният срок за решението за ETF е утре

Биткойн - Технически анализ на 22 август 2018

Цената на Биткойн излезе от т.н. фаза на консолидация (пауза) в положителна посока, което е сигнал за обръщане на негативния тренд. Техническите индикатори също показват, че е по-вероятно скокът да продължи, но има риск от влизане в зона на свръхпокупка, където продавачите могат да наберат скорост.

 

b1a44ede7334378acd52af71240348c7.png

 

Станете част от бъдещето и купете Биткойн на изключително изгодни цени бързо и лесно на xchange.bg. Вече можете да търгувате и Етериум, Лайткойн, Биткойн кеш и Рипъл

 

Фазата на консолидация се задържа в границите между 5800 и 6600 долара, тоест ако купувачите удържат, то могат да вдигнат цената с около 800 пункта до 7400 долара.

 

Скокът най-вероятно беше предизвикан от идването на 23-ти август. Тогава е крайният срок на Комисията за ценни книжа и борси в САЩ да реши дали да одобри или откаже създаването на два Биткойн борсово търгувани фонда. Искането за тях от страна на ProShares е внесено още декември миналата година и Комисията не може да отлага повече. Това означава и че утрешната новина може да повлияе много сериозно на цената на най-голямата криптовалута.

 

За да получавате ежеседмични анализи на имейл, може да се регистрирате на сайта ни.

 

Анализът е само и единствено с информативна цел и не представлява съвет, препоръка или предложение за покупка или продажба на Биткойн, която и да е друга криптовалута или финансов инструмент. "Глобал Ексчейндж" ООД не носи отговорност за загуби след използването на текущия анализ. Инвестирайте разумно и само суми, които може да си позволите да загубите.