18,212,025 BTC

Биткойн - Tехнически Aнализ - 26 юли 2018 - Борба за надмощие

Биткойн - Технически анализ на 26 юли 2018

Последната седмица беше добра за цената на Биткойн и в момента криптовалутата се намира в много важна позиция. Биткойн е много близо до горната граница на низходяща трендова линия, която се вижда от графиката на движението му през последните 4-5 месеца. Посоката, в която ще тръгне, ще покаже и потенциалното движение в по-дългосрочен план, а вече втори ден Биткойн се задържа на нива между 8100 и 8400 долара, тъй като нито купувачите, нито продавачите успяват да надделеят.

 

a76c3baf93006d4f05ac43f3b1faadf4.png

 

Станете част от бъдещето и купете Биткойн на изключително изгодни цени бързо и лесно на xchange.bg. Вече можете да търгувате и Етериум, Лайткойн, Биткойн кеш и Рипъл

 

Техническите индикатори показват, че по-вероятната посока е надолу, предвид отслабването на силата на купувачите и осезаемата съпротива при 8400 долара. Ако наистина цената тръгне надолу, то първото ниво, при което купувачите биха се активирали е около 7000 долара. Ако не издържат, то следващите цели са 6000,  5000 и най-накрая 4000 долара. 

 

Ако все пак най-голямата криптовалута премине 8500 долара и успее да се задържи, то силно вероятно е да атакува нивото около 10000 долара.

 

За да видим продължение на възхода, то е много важна появата на позитивни новини в медиите. За съжаление обаче Комисията по ценните книжа и борсите в Щатите (SEC) отложи решението си за пускането на първите борсово-търгувани фондове (ETFs) върху Биткойн до септември т.г. Новината за потенциалното пускане на тези фондове беше и главният виновник за покачването от последните дни.

 

За да получавате ежеседмични анализи на имейл, може да се регистрирате на сайта ни.

 

Станете част от бъдещето и купете Биткойн на изключително изгодни цени бързо и лесно на xchange.bg. Вече можете да търгувате и Етериум, Лайткойн, Биткойн кеш и Рипъл

 

Анализът е само и единствено с информативна цел и не представлява съвет, препоръка или предложение за покупка или продажба на Биткойн, която и да е друга криптовалута или финансов инструмент. "Глобал Ексчейндж" ООД не носи отговорност за загуби след използването на текущия анализ. Инвестирайте разумно и само суми, които може да си позволите да загубите.