18,212,025 BTC

Братът на Пабло Ескобар пуска криптовалута - цели импийчмънт на Тръмп

Източник: за ethereumworldnews.com от John P. Njui |
стена плакат Доналд Тръмп

Роберто Ескобар, брат на известния Пабло Ескобар, създава GoFundMe страница за кампания за колективно финансиране, която имаше за цел импийчмънт на президента Тръмп. В крайна сметка, тази страница беше изтеглена от GoFundMe; според различни източници, тя е събрала повече от 10 милиона щатски долара.

 

Роберто решава да създаде криптовалута

 

По-малко от ден след като кампанията в GoFundMe удари на камък, Roberto and Escobar Inc. стартира ImpeachTrumpFund.com, която вече има нова цел от 50 млн. щатски долара, за да осъществи импийчмънт на президента Тръмп още тази година.

 

Фондът, набиращ средства, приема следните популярни криптовалути:

 

Bitcoin (BTC)

Ethereum (ETH)

Litecoin (LTC)

Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin SV (BSV)

Tron (TRX)

Ripple (XRP)

Stellar (XLM)

Tether (USDT)

ZCash (ZEC)

 

Дарения могат да се изпращат и чрез банков превод чрез SWIFT, като желаещите първо трябва да изпратят имейл на [email protected] за повече информация. Пълна информация за това как хората могат да дарят средства може да бъде намерена на уебсайта на кампанията тук.

 

Първично публично предлагане (ICO) на ESCOBAR тоукън като друг метод за дарение

 

Друг метод за даряване на средства към фонда за импийчмънт на Тръмп е участие в продажбата на тоукъна ESCOBAR. Уебсайтът, който извършва продажбата на тоукъна, в момента се разработва, но репортажи твърдят, че монетата ще бъде фиксирана към щатския долар.

 

Процесът на ICO за тоукъна ESCOBAR има за цел да извлече полза от децентрализираната природа на криптовалутите и блокчейн технологията. Това от своя страна означава, че нито едно правителство не може да спре подобно привличане на средства.

 

Олоф Густафсон, изпълнителен директор на Escobar Inc., обясни за Hard Fork събитията, довели до настоящата ситуация:

 

„Първоначално целта беше да се съберат 50 милиона щатски долара само с помощта на платформата GoFundMe.“

 

„След като събрахме 10 милиона щатски долара само за 10 часа, бяхме затворени от GoFundMe и в рамките на 24 часа стартирахме криптовалутата ESCOBAR, за да избегнем повторно цензуриране.“

 

„Ние вярваме, че администрацията на Тръмп или президентът Тръмп ни спират.“

 

Алтернатива на Tether (USDT)

 

Главният оперативен директор на Escobar Inc., Даниел Райтберг, обясни, че тоукънът ESCOBAR ще бъде много по-добър вариант от USDT.

 

„Да, имахме планове да пуснем тази криптовалута през 2019 г. като алтернатива на USD Tether. Ние не вярваме на USDT.“

 

„Смятаме, че хората трябва да използват нашата монета, тъй като имаме много по-голям бизнес усет от повечето компании, а Роберто Ескобар е направил стотици милиарди долари през цялата си кариера.“

 

Повече за Роберто Ескобар

 

Според ImpeachTrumpFund.com Роберто е бил съосновател на картела Меделин заедно с Пабло Ескобар. Бил е един от основните счетоводители, отговорен за печалби от над 100 милиарда долара. Роберто основава компанията Escobar Inc., за да запази наследството на брат си.

 

Станете част от бъдещето и купете Биткойн на изключително изгодни цени бързо и лесно на xchange.bg. Вече можете да търгувате и Етериум, Лайткойн, Биткойн кеш и Рипъл

 

Статията е преведена и адаптирана от ethereumworldnews.com.