18,212,025 BTC

Добре дошли в xChange.bg 2.0!

xchange.bg нова версия нови функционалности

Уважаеми клиенти,

 

С радост искаме да Ви съобщим, че опитът, натрупан благодарение на Вас и обратната Ви връзка през годините, ни мотивира да създадем обновена версия на вече познатата Ви платформа - xChange.bg 2.0.

 

Докато работихме върху обновяването, нашата идея беше да подобрим настоящата услуга и да добавим нови функционалности, за да спомогнем внедряването на криптовалутите в ежедневието ни.

 

Сигурно се питате: "Какво е новото?"

 

Ето и списък на функционалностите, от които ще можете да се възползвате:

 

  1. По-ниски такси към копачите за обработка на крипто транзакциите (важи за всички видове поръчки);
  2. 24/7 автоматично обработване на покупки и продажби на 3 нови криптовалути - Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш;
  3. Възможност за крипто-крипто обмяна - Етериум, Лайткойн и Биткойн Кеш в Биткойн и обратно;
  4. Възможност за автоматично засичане на изпратено количество крипто, което се различава от посоченото в първоначалната поръчка, и за корекция - например в поръчката сте посочили 2.5 ETH, а сте изпратили 2.49 ETH (било то заради такса на борса или портфейл);
  5. Възможност за изтегляне на историята на Вашите поръчки в CSV формат;
  6. Възможност за въвеждане на често използвани банкови сметки и крипто адреси, които да избирате от профила си автоматично при регистриране на нова поръчка;

 

Освен това, отново ще имате възможност да регистрирате поръчки за покупка на крипто чрез EasyPay.

 

Рефералната ни програма, която също ще претърпи промяна, към момента е спряна. Очаквайте новини по темата и възобновяване на програмата в близките няколко месеца.

 

Благодарение на обновената система, когато правите поръчка за покупка, ще можете да въвеждате кръгла сума, която ще бъде и крайната сума за плащане (тоест в нея ще се включват всички такси). Досега, ако, да речем, избирахте да купите Биткойн за 2 000лв., при регистрация на поръчката се начисляваха такси върху тази сума.

 

Тук е моментът да направим едно важно уточнение, което касае съществена разлика между старата и новата версия на платформата, а именно адресите, които получавате, когато правите поръчка за продажба:

 

Отсега нататък, когато регистрирате поръчка за продажба на криптовалута, ще получавате нов адрес всеки път с цел гарантиране на анонимност и по-голяма сигурност на транзакциите, каквато е и идеята на криптовалутите.

 

Благодарим Ви, че работите с нас и ни помагате да разбираме по-добре клиентските нужди!

 

Твърдо вярваме, че с увеличаващото се разпространение на криптовалутите блокчейн технологията ще стигне нови хоризонти. Ето защо ще продължаваме да усъвършенстваме услугите, които предлагаме.

 

Очакваме Ви на xChange.bg и сме сигурни, че всеки от Вас ще намери там поле за изява на криптоентусиазма си!

 

С уважение,

 

Екипът на xChange.bg