18,212,025 BTC

Криптомания? Хардуерните портфейли за Биткойн се нареждат сред топ продуктите в Амазон!

Източник: cointelegraph.com от Уилям Субърг |
хардуерен портфейл криптомания xChange.bg

Хардуерният портфейл Ledger Nano S за съхранение на Биткойн и други криптовалути се нареджа на 8-мо място сред най-продаваните продукти в категорията за компютри и аксесоари в онлайн гиганта Амазон. Поради по-ниската си цена, портфейлът изпреварва двата си най-големи конкурента Trezor и KeepKey, които се нареждат също на добри места, съответно 133 и 231 в класацията.

 

И конкурентът на Ledger, Trezor, отбелязва много силни продажби. Въпреки че не е толкова популярен в Амазон, от компанията изчерпваха количествата си няколко пъти тази година, а артикулите бяха продавани неофициално на доста по-високи цени. Trezor е и първият хардуерен портфейл, често наричан “златния стандарт на хардуерните портфейли“.

 

СПЕЧЕЛИ TREZOR ОТ EXCHANGE.BG - ВИЖ КАК ТУК!

 

Популярността на хардуерните портфейли са добър индикатор как Биткойн и криптовалутите набират все повече популярност сред обикновения човек.

 

В същото време хардуерните портфейли също привлякоха внимание през последната година, поради редица хакерски атаки, насочени към криптоборсите, както и поради други пропуски в сигурността. Освен, че хардуерните портфейли дават по-голяма сигурност на притежателите на Биткойн, предоставят и по-лесен достъп в случай на разцепване на мрежата на най-голямата криптовалута.

 

Създаването на Биткойн Кеш от мрежата на Биткойн това лято създаде проблеми за тези хора, които държаха Биткойна си в онлайн портфейл, тъй като решението дали ще бъде поддържан новият Биткойн беше в ръцете на програмистите, стоящи зад самия портфейл. Потребителите на Blockchain.info все още чакат за лесен достъп до техния Биткойн Кеш, а в края на октомври се очаква още едно разцепване на криптовалутата!

 

СПЕЧЕЛИ TREZOR ОТ XCHANGE.BG - ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ ТУК!

 

1. Направи поръчки без значение за покупка или продажба на Биткойн и колко на брой oт един и същи профил,

2. стига общата им стойност в лева да е поне 10 000.00 лв.; и

3. поръчките да са направени и изпълнени между 00:00ч. на 1 октомври 2017 и 23:59ч. на 31 октомври 2017.

 

Статията е преведена и адаптирана от cointelegraph.com!