18,212,025 BTC

Купувайте Биткойн, когато никой не проявява интерес

Източник: за Blockmanity от Amrit Mirchandani |
Купувайте Биткойн тогава, когато никой не проявява интерес

В WeChat група китайският милиардер Джао Донг коментира бъдещия растеж на Биткойна (BTC) и заяви, че е най-добре хората да купуват и държат Биткойни сега повече от всякога.

 

Основната причина за това е фактът, че вниманието ще бъде съсредоточено върху криптовалутата след като цената ѝ се върне към нива от десетки хиляди долара.

 

Той призова хората да останат търпеливи, тъй като 2019г. ще бъде най-доброто време за амбициозни предприемачи, но и най-лошото време, тъй като много фирми и проекти могат да станат жертви на мечия пазар.

 

Донг не прави коментари по адрес на Биткойна за първи път. През ноември 2018г. той предсказа, че цената на криптовалутата ще достигне 50 000 долара до 2021г. Донг също вярва във фразата „Buy the Dip“, който означава покупка в момент, в който цената на Биткойна пада, и продажба, когато тя е на върха.

 

Той казва:

 

По време на бичи пазар не убеждавам хората да купуват Биткойн, защото изглежда лесно да се правят бързи пари, но всъщност не е така. Сега започвам да уговарям хората да купуват.

 

Но пазарната психология е противоположна - вместо да купуват, хората продават, когато цената падне, и купуват, когато тя започне отново да поскъпва.

 

Джао Донг е известен като един от най-големите извънборсови (OTC) търговци на криптовалути в Китай. Въпреки това, в началото той е понесъл огромни загуби, което дори го е довело до самоубийствени мисли. Той навлиза на криптопазара с около 10 милиона юана и започва да губи големи количества, което води до дългове от 60 милиона юана към приятели, които са му заемали пари. През февруари 2014г. той загубва 9 000 Биткойна.

 

Въпреки това, неговата решителност и постоянство са довели до това той да стане милиардер и затова той подкрепя думите си с дела вместо да разчита на обикновена позитивност, за да помогне на криптопазара.

 

Станете част от бъдещето и купете Биткойн на изключително изгодни цени бързо и лесно на xchange.bg. Вече можете да търгувате и Етериум, Лайткойн, Биткойн кеш и Рипъл

 

Статията е преведена и адаптирана от Blockmanity.