18,212,025 BTC

ТЪРГОВИЯ С ДРУГИ КРИПТОВАЛУТИ

Купете и продайте Биткойн кеш (Bitcoin Cash), Етериум (Ethereum), Рипъл (Ripple) и Лайткойн (LTC) през платформата на www.xchange.bg на най-изгодни цени! 

 

Тъй като процесът не е автоматизиран, приемаме поръчки за покупка и продажба на стойност над 1000 евро (2000лв.), но запазваме ниската комисиона, за да се възползвате от възможно най-добър курс. 

 

Изпратете ни имейл на [email protected] и ще изпълним транзакцията в най-кратки срокове.

 

Как да купя  Биткойн Кеш, Етериум, Лайткойн и Рипъл?

Посочете в имейла за каква сума искате да купите съответната криптовалута и оставете номер за връзка. След като получим изпратената от Вас сума в лева, ще Ви изпратим съответното количество по актуалния пазарен курс.

 

Може да изпратите сумата чрез банков превод или да я внесете на каса директно по сметката ни, която ще Ви дадем, когато се свържете с нас.

 

 

Как да продам Етериум, Лайткойн и Рипъл?

Посочете в имейла за каква сума искате да продадете съответната криптовалута и оставете номер за връзка, както и информацията, нужна спрямо метода, по който искате да Ви се разплатим. След като получим изпратеното от Вас количество, ще Ви изпратим сумата.

 

Ще Ви дадем адрес, на който да изпратите криптовалутата. След като транзакцията се потвърди и ни предоставите нужната информация, ще изпратим сумата по метода, който сте избрали:

 

 

1) Банков път 

- Име на собственика на сметката

- IBAN

 

Такса: 1лв.

 

2) ePay

- Вашия КИН

 

Няма такса.

 

2) EasyPay

- Трите имена на получателя

- ЕГН на получателя

(ако данните не съвпадат точно, EasyPay ще откаже плащането!)

 

Таксата зависи от размера на транзакцията: вижте тук.