18,212,025 BTC

ТЪРГОВИЯ С ДРУГИ КРИПТОВАЛУТИ

Освен Биткойн, може да купувате, продавате и обменяте още 4 криптовалути и 2 стейбълкойна напълно автоматизирано на xChange.bg. Платформата поддържа Биткойн кеш (Bitcoin Cash), Етериум (Ethereum), Лайткойн (Litecoin), Чейнлинк (LINK), както и USDT и USDC! 

 

Също можем да изпълняваме поръчки за всякакви други криптовалути (например Рипъл (XRP), EOS, Monero), стига поръчката да е за минимум 1000 евро (2000лв.). 

 

Курсовете са изгодни, а покупката, продажбата и обмяната са изключително лесни и отнемат броени минути.

 

Как мога да купя и продам ETH, BCH, LTC, LINK, USDT, USDC?

Отидете на страницата за покупка или продажба, след като сте влезли в акаунта си и сте се верифицирали. Изберете криптовалутата, която желаете да купите и начина, по който искате да го направите. xChange.bg поддържа най-много платежни методи за покупка и продажба на крипто в страната:

 

  1. Банков път – няма такса за плащането при покупка, а при продажба е 1 лв., но банковите преводи се обработват по три пъти на ден в работни дни.
  2. EasyPay/bPay – таксата за плащане е 3.6%, ако купувате, а ако продавате таксата зависи от сумата (повече инфо тук). Плащането се отразява веднага и е добър вариант, ако бързате.
  3. ePayможе само да получавате суми от продажба, а таксата е 1.2%, която се начислява във вашия акаунт
  4. Cashterminal – таксата за плащане е промоционална и е само 1%, като получаваме платената сума на момента. Не може да получавате сума от продажба на кештерминал обаче.
  5. Дигителен портфейл (phyre, A1 wallet, Pay by VIVACOM) – няма допълнителна такса, а плащането се случва в рамките на няколко секунди чрез сканиране на QR код. Тук също може да купувате само.

След получаването на вашето плащане или след потвърждение на крипто транзакцията, поръчките се завършват и следователно се изпраща закупената криптовалута или се изплаща сумата в лева.

 

Как мога да обменя крипто?

Ако желаете да обмените една от поддържаните криптовалути за Биткойн и обратно, може да го направите тук без да е нужна предварителна регистрация!

 

Как да купя, продам или обменя друга криптовалута?

Ако случайно се интересувате от токън, който xChange.bg не поддържа, може да се свържете с нас на [email protected]. Посочете в имейла за каква сума искате да купите или продадете съответната криптовалута и оставете номер за връзка. Ако желаете да купите, може да го направите по банков път. При продажба, можем да изплатим сумата по банков път, ипей или изипей.