18,212,025 BTC

Как да пратя пари в чужбина изгодно? Биткойн е решението

изпращане на пари онлайн чрез Биткойн xChange.bg

Над 2 млн. българи живеят в чужбина, така че шансът да не сте един от тях или да нямате близки и приятели, разпръснати по целия свят, е меко казано нищожен. И всички тези хора в един определен момент се сблъскват с един и същи проблем – как да изпратят пари в България без да платят огромните такси и комисионни, които банките изискват. Решението е Биткойн, а ние от xChange.bg ще Ви помогнем да осъществите превода.

 

Ако тепърва се сблъсквате с криптовалутата, научете какво е Биткойн.

 

Ето и какво трябва да направите за да избегнете високите такси

 

Първоначално трябва да имате Биткойн. Ако все още не сте си купили, добре идея е да потърсите местна борса, от която ще Ви е най-лесно и евтино да се сдобиете с криптовалутата. Можете да проверите добри варианти за закупуване на Биткойн от чужбина на https://www.buybitcoinworldwide.com, като посочите в коя държава търсите и по какъв начин искате да се разплатите.

 

След като вече притежавате Биткойн, посетете нашия сайт и продайте желаното количество. Ние ще изпратим левовата стойност на човека, чиито данни сте попълнили и по методът, по който сте избрали. Можем да преведем сумата по банкова сметка (IBAN), по Клиентски Идентификационен Номер (КИН) в Epay или по име и ЕГН на каса на EasyPay. Таксите към нашите партньори, чрез които осъществяваме плащането, са несравнимо по-ниски от това, което бихте заплатили за международен трансфер.

 

Имате обратния проблем? В България сте, а искате да изпратите пари в чужбина? 

 

Бизнесът ви го изисква или имате дете, което учи в друга държава? Биткойн ще Ви помогне и в този случай.

 

Купете Биткойн чрез нашата платформа изгодно и сигурно. Когато попълвате информацията, посочете Биткойн уолет адреса на този, на когото искате да изпратите криптовалута. Веднага щом получим потвърждение за Вашето плащане, ще освободим желаното количество Биткойн. В последствие получателят може да го обмени за конвенционална валута в местна Биткойн борса или да го използва като разплащателно средство.

 

Възползвайте се от потенциала на Биткойн!

 

Ако имате въпроси, не се колебайте да ни питате. Можете да коментирате отдолу или да ни пишете на [email protected].