18,212,025 BTC

Спечели хардуерен портфейл с поръчка през xChange.bg app

xChange.bg игра хардуерен портфейл Ledger Nano S Trezor One мобилно приложение

Скъпи клиенти,

 

Отбелязваме началото на 4-ия месец от годината с 3 специални награди за вас - хардуерни портфейли, с които да гарантирате сигурното съхранение на криптовалутите си.

 

Какви са наградите?

  1. Ledger Nano S

  2. Тrezor One (бял)

  3. Тrezor One (черен)

 

Играта не е обвързана с Фейсбук и Инстаграм, наградите са предоставени от xChange.bg. Наградите не могат да бъдат разменяни за тяхнатата парична стойност.

 

Как да участвате в играта ни?

Регистрирайте и изпълнете поръчка през мобилното ни приложение без значение от нейната стойност от 00:00 ч. на 01.04.2021 г. до 23:59 ч. на 30.04.2021 г.

 

Колко пъти може да участвате и колко награди може да спечелите?

Имате право да участвате до 3 пъти с първите си 3 направени и изпълнени поръчки в периода на играта, като един клиент има право на 1 награда.

 

Как да разберете дали сте спечелили и каква награда ще получите?

Победителите ще бъдат изтеглени на случаен принцип и обявени на нашата Фейсбук страница в началото на месец май. Ще се свържем с късметлиите, за да уточним получаването на техните награди.

Ако не можем да открием някой от победителите в рамките на 30-дневен срок, си запазваме правото да изтеглим нов печеливш.

 

Не забравяйте, че всяка изпълнена поръчка, освен шанс да спечелите хардуерен портфейл, ви носи и бонус точки! Тук можете да откриете пълните условия на бонус програмата ни.

 

Искате да участвате, но все още не използвате xChange.bg app? Изтеглете приложението сега и се включете в играта. Допълнително ще получите и 250 бонус точки за изтегляне.