18,212,025 BTC

Биткойн зима - пролет за крипто сектора, смята основателят на Reddit

Източник: за CCN от Samantha Chang |
Reddit основател Биткойн крипто зима

Биткойн инвеститорите не бива да се обезкуражават от суровата криптозима, защото масовото пречистване всъщност е добро за здравето на индустрията в дългосрочен план. Това е заключението на инвеститора в Coinbase Алексис Оханян, по-известен като основател на социалната мрежа Reddit.

 

Това е пролетта на криптоиновациите

 

Оханян, който е и съпруг на американската тенис звезда Серена Уилямс, признава, че Биткойнът преживява продължителен спад.

 

Въпреки това и въпреки криптозимата, той казва, че в момента е „пролетта на криптоиновациите“. Защо? Защото хората, които остават в индустрията след срива на пазара, са упорити ентусиасти, а не неубедителни спекуланти по време на добър период.

 

Без съмнение това е криптозима,“ каза Оханян за Yahoo. „Но мой приятел, Брайън Армстронг - който е изпълнителен директор на Coinbase - каза: „Това е пролетта на криптоиновациите“.

 

Това, което той има предвид, е: „Да, цените са ниски. Спекулантите са избягали и това е страхотно.“ Защото хората, които сега използват крипто, са тези, които наистина вярват. Те всъщност изграждат инфраструктурата, която ще е необходима, за да се получат нещата.

 

Докато скептиците изтъкват пазарния спад като доказателство, че Биткойнът е мъртъв, Оханян казва, че това твърдение не може да бъде по-далеч от истината.

 

Някои от най-умните хора, които познавам в сферата на технологиите, все още работят за разрешаването на тези проблеми. Те изграждат компании, които са построени на базата на блокчейн.

 

Шумната реклама вече я няма. Разпалените настрояния изчезнаха, но смятам, че това е нещо добро за всички нас, които сме част от това .

 

Ние бяхме първите инвеститори в Coinbase още през 2011г., когато той беше неосъществимата мечта на отдадени инженери.

 

Криптоинвеститорите трябва да мислят в дългосрочен план

 

Алексис Оханян посочва примера на изпълнителния директор на JP Morgan Джейми Даймън, който през 2017г. нарече Биткойна „измама“ и оттогава многократно е критикувал криптовалутата.

 

В зашеметяващ обрат миналата седмица JP Morgan стана първата голяма американска финансова институция, която пусна своя собствена криптовалута.


Оханян казва, че влизането на JP Morgan в криптосферата е индикация, че „има истинска иновация, която се случва сега, когато всички налудничави спекулации са изчезнали. И това е нещо добро.

 

Оханян твърди, че продължителният мечи пазар е очевидно болезнен за криптоинвеститорите, но те трябва - както всички традиционни инвеститори - да подхождат към Биткойна с дългосрочна нагласа, за разлика от краткосрочната перспектива на дневния трейдър.

 

Live Bitcoin News Show:

 

Болезнено е. Но ако на първо място инвестирате в крипто, наистина е трябвало да мислите в дългосрочен план.

 

Това като цяло е добър съвет за всякакъв вид инвестиции, особено за нещо зараждащо се като криптовалутите.

 

Оханян е заинтригуван от демократичния кандидат за президент Тулси Габард

 

Докато Съединените щати се подготвят за президентските избори през 2020г., Оханян предположи, че подкрепя демократичната представителка Тулси Габард от Хавай.


Оханян казва, че Габард е била пренебрегвана от медиите, но профилът ѝ става все по-популярен в социалните медии, особено в Reddit. Това му подсказва, че тя може да бъде истински претендент.

 

Както съобщава CCN, Габард е и криптоинвеститор. Федералните протоколи показват, че Габард е купила Ether и Litecoin на стойност от 1 001 до 15 000 долара в разгара на бичия Биткойн пазар през декември 2017г.

Не е ясно какво количество криптовалута има в момента Габард. Въпреки това е вероятно тя да е загубила малко пари от инвестициите си на фона на продължаващия мечи пазар.

Станете част от бъдещето и купете Биткойн на изключително изгодни цени бързо и лесно на xchange.bg. Вече можете да търгувате и Етериум, Лайткойн, Биткойн кеш и Рипъл

 

Статията е преведена и адаптирана от CCN.